1. Vad har du för bakgrund och erfarenheter? 

Jag har både läst ekonomi och teknik så rollen som projektingenjör passar mig perfekt. Jag har nästan uteslutande jobbat på beställarsidan i stora infraprojekt inom Trafikverket, både inom väg och järnväg, såsom Förbifart Stockholm, Citybanan och Arlandabanan. Jag har tidigare arbetat många år som datasamordnare, och de erfarenheterna har jag även nytta av i min nya roll som projektingenjör.

 

  1. Hur ser ett typiskt uppdrag ut för dig på Iterio? 

Jag har nu ett uppdrag till Trafikverket i ett av Förbifart Stockholms delprojekt och har en roll som senior projektingenjör.  Rollen är en övergripande roll för hela delprojektet och jag arbetar med projektledning och framförallt med ekonomiuppföljning, riskhantering, besiktningar och uppföljning av entreprenörens arbete.  1. Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Iterio?

Iterio ger mig möjligheterna att göra det jag dels är bra på men framför allt det jag tycker är roligt, och som ger mig möjlighet till bra balans mellan arbete och fritid. Iterio är en arbetsgivare som bryr sig om sina medarbetare.

 

 

  1. Vilken är din dolda talang?

Med 5 barn, fru och en massa djur är min styrka nog att ha många bollar i luften. Även det en egenskap jag har nytta av i jobbet.  1. Vilket är ditt bästa karriärtips?

Min motto är ”arbeta för att leva, inte leva för att arbeta”. Trivs du på arbetsplatsen så gör du ett bra jobb både där och hemma.

 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor