Vad har du för bakgrund och utbildning?

Jag gick Lantmäteriprogrammet på KTH. Sökte mig dit därför att det var en bred utbildning med bland annat både juridik och ekonomi på schemat vilket tilltalade mig. Öppningen in i samhällsbyggnadsbranschen var en sommarpraktik på Vägverket region Stockholm som bland annat innebar att assistera upphandlingsenheten. Det var där jag senare fick min första anställning i branschen. Efter fyra år som upphandlare på Vägverket blev jag konsult och hamnade i projekt Hagastaden som är ett av Stockholm stads stora stadsbyggnadsprojekt just nu. Inledningsvis arbetade jag med genomförandeavtal och upphandlingar. Fick efterhand nya arbetsuppgifter och nytt uppdrag som projektingenjör och projektledare. Idag arbetar jag i Upplands Väsby kommun med projekt Väsby Entré, ett stadsutvecklingsprojekt i stationsnära miljö som biträdande projektledare för genomförandet.


Hur ser ett typiskt uppdrag ut för dig på Iterio?

Jag arbetar oftast i uppdrag ute hos kund, som en del av beställarorganisationen med projektledningsfrågor. Exakta arbetsuppgifter varierar beroende på behov för stunden. Behoven ändras över tid och därmed arbetsuppgifterna, vilket är utvecklande och stimulerande.

 

Vad är det bästa med att arbeta på Iterio?

Det som fick mig att välja Iterio som arbetsgivare var företagets inställning till vikten av att ha en bra balans i livet mellan arbete och privatliv. Det i kombination med engagerade kollegor och företagets storlek är det bästa med att arbeta på Iterio.

Berätta om en dold talang

Jag har en nyfunnen talang i styrketräning. Det har visat sig att jag tycker det är både roligt och att det snabbt ger resultat i vad kroppen och knoppen klarar i form av tyngre vikter. 


Vilket är ditt bästa karriärtips?

Våga tacka ja. Får du en förfrågan om en ny typ av uppdrag eller nya arbetsuppgifter, tacka ja. Var därefter tydlig med vad du kan och inte kan så att du får rätt stöd i ditt fortsätta arbete. ”Ja” är en dörröppnare och ger dig möjlighet att arbeta med frågor/arbetsuppgifter som du inte ens visste fanns och ger dig möjlighet att prova nya saker. Känns det inte rätt efter ett tag kan man alltid gå tillbaka eller tacka ja igen för något annat. Provar man inte så vet man inte. 

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor