Vad har du för bakgrund och erfarenheter? 

Jag är uppvuxen i Örebro, flyttade sedan till Göteborg och studerade geovetenskap på Göteborgs universitet samt väg och vattenbyggnad på Chalmers. Började efter det jobba på WSP i Stockholm som geotekniker. Stannade där i cirka 4 år innan jag bytte till Iterio.   

Hur ser ett typiskt uppdrag ut för dig på Iterio?

Jag har inriktat mig på att jobba med modellering av jordlager med mera i 3d samt beräkningsmodellering av sättningar och stabilitet och dimensionering av markförstärkningar. Det är inom dessa områden som jag främst kommer in i projekten. Projekten kan skilja sig en hel del och innefatta stora infrastrukturprojekt men även mindre husbyggnationer.    

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Iterio?

Först och främst tycker jag att sammanhållningen med de som jag jobbar med är det absolut bästa. När det gäller mer arbetsrelaterade frågor så är det bästa att jag på Iterio får möjlighet att arbeta med roliga och intressanta projekt, där jag får möjlighet att lära mig mycket nytt samt bli bättre på det jag redan är ganska bra på.

Vilken är din dolda talang?

Jag har ett kanske lite osunt intresse för geografi vilket lett till att jag exempelvis kan alla länders huvudstäder. Har rannsakat mitt inre för att försöka förstå drivet till detta men har inte riktigt kommit till något tillfredställande svar.     

Vilket är ditt bästa karriärtips?

Jag tror att det viktigaste är att man under de timmar man spenderar på jobbet gör något som man tycker är roligt och meningsfullt. Om man fokuserar på det så tror jag att man utvecklas och blir bättre på det man arbetar med och hittar sin nisch.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor