Vad har du för bakgrund och erfarenheter? 

Jag har över 10 års erfarenhet inom bygg-och anläggningsbranschen. Har främst arbetat som projektingenjör i nära samarbete med projektledningen i stora och små projekt, som t.ex. Norra Länken, upprustning av Hagsätragrenen på tunnelbanan, bussväderskydd och stadsgasen i Stockholm. Jag är speciellt intresserad av projektledning av infrastrukturprojekt och gärna i produktionsfasen. Jag gillar att kunna gå ut på plats och se det vi jobbar med växa fram. Sedan juni 2017 är jag chef för vår digitala projekthanteringsgrupp i Stockholm. 

 

Vad tror du att dina medarbetare uppskattar med dig som ledare?

Jag tror att de gillar att jag är enkel att prata och få kontakt med. Jag har ett direkt sätt och är ärlig. Sitter själv mest också ute hos kund och har därför stor förståelse för mina medarbetares vardag.


Berätta något som de flesta inte tror/vet om dig

Jag har sjungit/uppträtt i både Globen och i St Pauls Cathedral i London.

 

Berätta om en höjdpunkt i ditt arbetsliv

En höjdpunkt var i januari 2011 då vi i mitt första stora projekt, hos Stockholm Gas, bytte stadsgasen i Stockholm. Något som jag varit med och jobbat för i 5 år. Projektet hade inventerat alla hushåll i fastigheter anslutna till gasnätet (ca 125 000 hushåll), samt konverterat/bytt ut 16 000 gasspisar och avvecklade även 25% av gasnätet i villaområden.

 

Vad tror du är viktigt för att trivas i din grupp?

Att man är öppen och gärna bollar funderingar och frågor med de andra i gruppen.

 

Vilken typ av kompetens och personer brukar du leta efter när du rekryterar?

Någon med BIM kunskaper som är självgående och som gärna har egna kunder och kontakter. Då vi alla sitter ute hos kund så är det viktigt att personen har lätt för den sociala biten samt är ambitiös och utåtriktad.

 

sanna.bloom@iterio.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor