Vad har du för bakgrund och erfarenhet?

Jag har en praktisk yrkesbakgrund där jag arbetat som montör i flera olika renoverings- och nybyggnadsprojekt såväl stora som små. Några år senare genomförde jag en YH-utbildning inom 3D grafik och skapade mig en väg in i byggbranschens införande av 3D-projektering och BIM. Nu har jag omkring 10 års erfarenhet av att arbeta som BIM samordnare och har varit verksam i många projekt både inom hus t.ex. NKS, Norra Djurgårdsstaden och anläggning t.ex. Citybanan, Mälarbanan och nu Förbifart Stockholm.

 

Hur ser ett typiskt uppdrag ut för dig här på Iterio?

Som BIM samordnare/BIM specialist på Iterio har jag en spännande och högst aktuell roll. Jag är delaktig i flera branschnätverk för att dela mina erfarenheter och få ta del av andras. I dagsläget är jag fullt sysselsatt i projekt E4 Förbifart Stockholm, ett enormt infrastrukturprojekt där E4:an kommer ledas i bergtunnel från Kungens Kurva i söder till Akalla/Häggvik i norr. Detta är ett av Trafikverkets stora satsningsprojekt på BIM och modellbaserade arbetssätt. Min roll i detta är mycket intressant där jag dagligen är delaktig i att driva och utveckla framtidens arbetssätt.

 

Vad är det bästa med att jobba på Iterio?

På Iterio är det lätt att trivas. Det bästa är alla kollegor. Engagemang, kunskap och  ödmjukhet genomsyrar verksamheten. Det finns gott om mjuka värden på Iterio. Här är alla en i laget och tillsammans är vi starka.

 

Vilken är din dolda talang?

Skogsmulle


Vilket är ditt bästa karriärtips?

Välkomna utveckling och möt de nya digitala arbetssätten med öppet sinne. De är här för att stanna.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor