Roger

Roger

Regionchef Syd

Vad har du för bakgrund och erfarenhet?

Jag är gymnasieingenjör, bro-projektör och konstruktör. Sedan 90-talet har jag jobbat med digital projekthantering i olika former och sammanhang. Började på Chaos System 2002 (som anställd nummer ett i Göteborg). Har sen dess startat upp kontor i Göteborg och Malmö. Jag har medverkat i ett antal stora infrastruktur-projekt i Stockholm, Göteborg och Malmö. T ex Södra och Norra länken, Banaväg i Väst, Västlänken och Öresundsbron. Jag har även varit projektledare för införande och anpassning av ett antal IT-system i projekt, t ex Chaos, RedBex, Limepro.


Vad tror du att dina medarbetare uppskattar med dig som ledare?

Jag är lätt att prata med och bryr mig om mina medarbetare. Jag prioriterar en god balans mellan jobb/fritid, 


Berätta något som de flesta inte tror/vet om dig

Litar gitarr på amatörnivå… men har drömmar  :-)

 

Berätta om en höjdpunkt i ditt arbetsliv

Varje dag som jag fortfarande tycker det är kul att åka till jobbet, träffa kollegor och ha möjlighet till grymma uppdrag tycker jag är höjdpunkter. Jag älskar mitt jobb.


Vad tror du är viktigt för att trivas i din grupp?

Det jag vill bidra med till de i min grupp är få bra förutsättningar att bl.a. kunna balansera jobb och fritid, att ha stimulerande arbetsuppgifter och att vilja utvecklas successiv över tid. Jag tror att personer som tycker detta är viktigt kommer att trivas i min grupp.


Vilken typ av kompetens och personer brukar du leta efter när du rekryterar?

Generellt letar jag efter personer med bra driv, som är socialt kompetenta och har några års erfarenheter från bygg/anläggning

 

roger.wennberg@iterio.se

Jag rekryterar

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor