Vad har du för bakgrund och erfarenheter?

Jag har läst webbkommunikation på Borås högskola. Sedan dess har jag framför allt jobbat med datasamordning och med Iterios egna webb och kommunikation internt och externt. 

Några av de kunduppdrag jag har haft är : 

Datasamordnare på Malmö C bangårdsanpassning (anpassning till Citytunneln).  Där hade jag ansvar för digitala leveranser till kunden. 

Datasamordnare på ombyggnationen av Lundbyleden. 

Digital projekthantering av E45 Lilla bommen - Marieholm (överdäckning) som ansluter till Marieholmsförbindelsen.

 

Hur ser ett typiskt uppdrag ut för dig på Iterio?

Jag skriver upphandlingstexter, arbetar med systemadministration och ser till att  leverantören levererar handlingar enligt kontraktet. I min roll hos Trafikverket (där jag representerar beställarsidan) är jag ofta spindeln i nätet och säkerställer att leverantören levererar rätt kvalitet. 

 

Vad tycker du är det bästa med att arbeta på Iterio?

Det känns som en klyscha men för mig är det verkligen viktigt att få frihet under ansvar och det får jag här. Mina chefer litar på att jag gör det jag ska göra och då kan jag arbeta på ett sätt som gör att jag får mitt familjeliv att fungerar utanför jobbet. Jag kan vara flexibel i hur jag arbetar bara jag är tydlig och kommunicerar det med kunden. Ett extra plus är den familjära stämningen på kontoret.

 

Vilken är din dolda talang?

Jag är bra på att memorera texter, t.ex. låttexter.

 

Vilket är ditt bästa karriärtips?

Ta reda på vad som förväntas av dig i din roll och var i din tur tydlig med vad du behöver för att lyckas i ditt uppdrag.

nina.jornryd@iterio.se

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor