facebook tracking
Avdelningar

ITS

Connect
Välkommen till ITS gruppen

Vår ITS grupp består av specialister med gedigen erfarenhet från både konsult- och beställarsidan. Inom ITS har vi bland annat landets bästa kompetens inom Vägtrafiksystem.

Vi arbetar med strategisk ITS i större infrastrukturprojekt. Vi är med under hela projektet från idéskisser till systemhandling och, naturligtvis, under hela genomförande. Bland våra uppdragsgivare hittar du främst Trafikverket och Stockholms stad.

 

 

En av Sveriges bästa arbetsplatser 4 år i rad

Vi har sedan bolaget startade 2011 jobbat för att alla medarbetare ska känna sig stöttade i sina uppdrag, men vi har också jobbat med att lyfta fram hur viktig individen är för närmsta arbetsgruppen och för företaget i stort. Utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” från Great Place To Work® är ett glädjande kvitto på att det är ett arbete som lönar sig. 2018 tog vi hem plats 4 bland medelstora organisationer.

Till höger ser du utdrag från vår senaste medarbetarundersökning. Både våra topp- och botten resultat.  Trots att vi får otroligt fina siffror så nöjer vi oss inte. Vi vill hela tiden bli bättre. Målet för 2019 är att bli ännu tydligare med mål och förväntningar - där vill vi också nå 100 %. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor